Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
ENG
Uncategorized @sl

Želite biti obveščeni?

Želite, da vas obveščamo o novostih in posebnih ponudbah? Naročite se na naše novice in preverite na kakšen način usmerjamo sveže ideje, kako odkrivamo nove poti in zakaj nanje postavljamo nove izdelke.

Po prijavi vam pošljemo elektronsko sporočilo, v katerem prijavo še enkrat potrdite. Bodite pozorni, morda bo sporočilo prispelo med vsiljeno pošto!

Obveščali vas bomo o posebnih ponudbah, ki jih pripravljamo sproti, o naših novih izzivih in izdelkih, ki nenehno nastajajo ter o procesih, ki jih usmerjajo številne podrobnosti. Z vami bomo delili izkušnje, ki jih pridobivamo na potovanjih po svetu kjer spoznavamo tradicijo in navade ljudi različnih kultur.

Na naši spletni trgovini že vse od začetka spoštujemo vašo zasebnost ter varujemo vaše podatke. Poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), od objave teh pravil pa tudi z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR), zato vaših podatkov ne bomo uporabljali v noben drug namen. Če se boste odločili, da obvestil ne želite prejemati več, se boste lahko kadarkoli tudi odjavili.

Naročite se na novosti in bodite obveščeni!

Pin It on Pinterest

Share This