Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
ENG
Uncategorized @sl

Način plačila

Cene in način plačila

Večina izdelkov iz Dičnine ponudbe je na voljo samo po 1 primerek, saj gre za unikatne ročno izdelane izdelke. V kolikor bi želeli naročiti več podobnih ali enakih izdelkov, nas prosim kontaktirajte. Med dejanskimi izdelki in izdelki, ki jih vidite na fotografiji, obstaja možnost manjšega odstopanja v barvni niansi. Toni barv so odvisni tudi od nastavitve vašega računalnika. Zato si zaradi specifičnosti izdelovanja posameznih vzorcev in detajlov na izdelku pridržujemo pravico, da izbran izdelek lahko v kakšnem drobnem detajlu odstopa od prikazane fotografije.

Cene izdelkov so v EUR in ne vsebujejo DDV: (na podlagi 1. odstavka. 94. čl. ZDDV-1, nismo zavezanci za DDV)

Poštnina v naši trgovini je brezplačna!

Način plačila

PLAČILO PO POVZETJU
Izdelke Vam na Vaš naslov pošljemo v najkrajšem možnem času, oz. najpozneje v roku petih delavnih dni. Ko paket prevzamete,  poštnemu uslužbencu plačate VREDNOST NAKUPA in STROŠEK PLAČILA PO POVZETJU/ODKUPNINA (provizija oz. strošek, ki ga obračuna Pošta Slovenije za opravljeno plačilo izdelkov glede na znesek nakupa, kot to obračuna tudi banka pri plačilu položnice). Žal na ta dodatni strošek, ne moremo vplivati. Poštnina je brezplačna!

PLAČILO PO PREDRAČUNU – nakazilo na naš TRR
Z izbiro te možnosti se izognete tudi dodatnemu strošku odkupnine in poštnim provizijam. S tem prihranite od 2 – 4 eur, odvisno od vrednosti pošiljke. Če se odločite za ta način plačila, nam sistem posreduje sporočilo samodejno, številka TRR Dične pa se vam izpiše ob izbiri. V tem primeru se izognete stroškom plačila po povzetju/odkupnine. Izdelke Vam na Vaš naslov pošljemo po prejetem plačilu kupnine na naš TRR. Poštnina je brezplačna!

Pri tej izbiri načina plačila, lahko kupljene izdelke brez vseh dodatnih stroškov prevzamete tudi v našem prodajnem ateljeju Dična na Trubarjevi 19 v Ljubljani. Atelje je odprt vsak dan (od ponedeljka do petka od 10.00 – 18.00 in v soboto od 10.00 – 13.00). Pri izbiri plačila kliknite na to možnost.

PLAČILO S PAY PALOM
S tem načinom plačila izberete varno e-plačevanje s kreditnimi karticami. Paypal je elektronski plačilni sistem, ki deluje v 190 državah po vsem svetu in ima več kot 180 milijonov uporabnikov. Omogoča, da plačujete z enim klikom, pri tem pa svojih podatkov ne razkrijete nikomur. Plačilo se izvrši v isti sekundi, ko kliknete na gumb plačaj. Potrebujete le svoje osebne podatke in elektronski naslov. Predenj za plačilo uporabite Paypal, morate ustvariti račun in registrirati svojo kreditno ali debetno kartico. Paypal račun odprete tukaj. Plačevanje in nakazilo denarja je brezplačno. Preusmerjeni boste na Paypalovo stran, kjer boste vpisali svoje uporabniško ime in geslo in potrdili nakup.

Tudi pri tem načinu plačila, lahko kupljene izdelke brez vseh dodatnih stroškov prevzamete v našem prodajnem ateljeju Dična na Trubarjevi 19 v Ljubljani. Atelje je odprt vsak dan (od ponedeljka do petka od 10.00 – 18.00 in v soboto od 10.00 – 13.00). Pri izbiri plačila kliknite na to možnost.

PLAČILO S KREDITNIMI IN DEBETNIMI KARTICAMI
Pri tem načinu plačila za nakup izberete varno in preprosto pot. Uporabite vašo kreditno ali debetno kartico (Visa, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Diners, Maestro, UnionPay) in vnesite svoje ime, kot je prikazano na vaši kartici. Nato vnesite ostale podatke: številko kreditne kartice, datum poteka in varnostno kodo. Za kartice Visa, MasterCard in Discover je trimestna varnostna koda natisnjena na zadnji strani kartice.

Tudi pri tem načinu plačila, lahko kupljene izdelke brez vseh dodatnih stroškov prevzamete v našem prodajnem ateljeju Dična na Trubarjevi 19 v Ljubljani. Atelje je odprt vsak dan (od ponedeljka do petka od 10.00 – 18.00 in v soboto od 10.00 – 13.00). Pri izbiri plačila kliknite na to možnost.

Rok dobave izdelkov

Rok dobave je od 3 – 5 delovnih dni.
Potrudili se bomo, da Vam izdelke odpošljemo v najkrajšem možnem času. Praviloma je to naslednji delovni dan, po opravljenem nakupu. Čas dobave je odvisen tudi od praznikov, ter sobote in nedelje. Pošiljanje je odvisno od roka dostave Pošte Slovenije, ki je po njihovem pravilniku lahko do 3 delovne dni. Pri izbiri plačila po predračunu, Vam izdelke odpošljemo po prejetem plačilu na naš TRR, pri izbiri s PayPalom ali kreditno/debetno kartico pa takoj, ko je plačilo vidno.

Dostava izdelkov

Izdelke pošiljamo preko Pošte Slovenije, ki v praksi dostavi pošiljke naslednji delovni dan. Poštnino vedno plačamo mi!

Pin It on Pinterest