Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
ENG
Uncategorized @sl

Način plačila

Cene in način plačila

Večina izdelkov iz Dičnine ponudbe je na voljo samo po en primerek, saj gre za unikatne ročno izdelane izdelke. V kolikor bi želeli naročiti več podobnih ali enakih izdelkov, nas prosim kontaktirajte. Med dejanskimi izdelki in izdelki, ki jih vidite na fotografiji, obstaja možnost manjšega odstopanja v barvni niansi. Toni barv so odvisni tudi od nastavitve vašega računalnika. Zato si zaradi specifičnosti izdelovanja posameznih vzorcev in detajlov na izdelku pridržujemo pravico, da izbran izdelek lahko v kakšnem drobnem detajlu odstopa od prikazane fotografije.

Cene izdelkov so v EUR in ne vsebujejo DDV: (na podlagi 1. odstavka. 94. čl. ZDDV-1, nismo zavezanci za DDV)

Poštnina v naši trgovini je brezplačna za vsa naročila v skupni vrednosti nad 100€!

Način plačila

PLAČILO PO POVZETJU (Trenutno ni mogoče!)
Izdelke Vam na Vaš naslov pošljemo v najkrajšem možnem času, oz. najpozneje v roku petih delavnih dni. Ko paket prevzamete,  poštnemu uslužbencu plačate VREDNOST NAKUPA in STROŠEK PLAČILA PO POVZETJU/ODKUPNINA (provizija oz. strošek, ki ga obračuna Pošta Slovenije za opravljeno plačilo izdelkov glede na znesek nakupa, kot to obračuna tudi banka pri plačilu položnice). Žal na ta dodatni strošek, ne moremo vplivati in se prišteje strošku poštnine, ki znaša 3.90€. Poštnina je brezplačna za naročila v skupni vrednosti nad 100€!

PLAČILO PO PREDRAČUNU – nakazilo na naš TRR
Z izbiro te možnosti se izognete tudi dodatnemu strošku odkupnine in poštnim provizijam. S tem prihranite od 2 – 4 eur, odvisno od vrednosti pošiljke. Če se odločite za ta način plačila, nam sistem posreduje sporočilo samodejno, številka TRR Dične pa se vam izpiše ob izbiri. V tem primeru se izognete stroškom plačila po povzetju/odkupnine, plačate pa poštnino v znesku 3.90€. Izdelke Vam na Vaš naslov pošljemo po prejetem plačilu kupnine na naš TRR. Poštnina je brezplačna za naročila v skupni vrednosti nad 100€!

Pri tej izbiri načina plačila, lahko kupljene izdelke brez vseh dodatnih stroškov prevzamete tudi v našem prodajnem ateljeju Dična na Trubarjevi 19 v Ljubljani. Atelje je odprt vsak dan (od ponedeljka do petka od 10.00 – 18.00 in v soboto od 10.00 – 13.00). Pri izbiri plačila kliknite na to možnost.

PLAČILO S PAY PALOM
S tem načinom plačila izberete varno e-plačevanje s kreditnimi karticami. Paypal je elektronski plačilni sistem, ki deluje v 190 državah po vsem svetu in ima več kot 180 milijonov uporabnikov. Omogoča, da plačujete z enim klikom, pri tem pa svojih podatkov ne razkrijete nikomur. Plačilo se izvrši v isti sekundi, ko kliknete na gumb plačaj. Potrebujete le svoje osebne podatke in elektronski naslov. Predenj za plačilo uporabite Paypal, morate ustvariti račun in registrirati svojo kreditno ali debetno kartico. Paypal račun odprete tukaj. Plačevanje in nakazilo denarja je brezplačno. Preusmerjeni boste na Paypalovo stran, kjer boste vpisali svoje uporabniško ime in geslo in potrdili nakup. V tem primeru se izognete stroškom plačila po povzetju/odkupnine, plačate pa poštnino v znesku 3.90€. Poštnina je brezplačna za naročila v skupni vrednosti nad 100€!

Tudi pri tem načinu plačila, lahko kupljene izdelke brez vseh dodatnih stroškov prevzamete v našem prodajnem ateljeju Dična na Trubarjevi 19 v Ljubljani. Atelje je odprt vsak dan (od ponedeljka do petka od 10.00 – 18.00 in v soboto od 10.00 – 13.00). Pri izbiri plačila kliknite na to možnost.

-21% NA VSE IZDELKE! Opusti

Pin It on Pinterest

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaV trgovino