fbpx
040 327 253     info@dicna.com            

Več zadetkov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
ENG
Uncategorized @sl

Način plačila

Cene in način plačila

Večina izdelkov iz Dičnine ponudbe je na voljo samo po en primerek, saj gre za unikatne ročno izdelane izdelke. V kolikor bi želeli naročiti več podobnih ali enakih izdelkov, nas prosim kontaktirajte. Med dejanskimi izdelki in izdelki, ki jih vidite na fotografiji, obstaja možnost manjšega odstopanja v barvni niansi. Toni barv so odvisni tudi od nastavitve vašega računalnika. Zato si zaradi specifičnosti izdelovanja posameznih vzorcev in detajlov na izdelku pridržujemo pravico, da izbran izdelek lahko v kakšnem drobnem detajlu odstopa od prikazane fotografije.

Cene izdelkov so v EUR in ne vsebujejo DDV: (na podlagi 1. odstavka. 94. čl. ZDDV-1, nismo zavezanci za DDV)

Poštnina v naši trgovini je brezplačna za vsa naročila v skupni vrednosti nad 100€!

Način plačila

PLAČILO PO POVZETJU
Izdelke Vam na Vaš naslov pošljemo v najkrajšem možnem času, oz. najpozneje v roku petih delavnih dni. Ko paket prevzamete,  dostavljalcu plačate znesek naročila (vrednost blaga z že obračunano poštnino 3,90 €). Pri dostavni službi GLS imate možnost plačila z gotovino ali z bančno kartico. V primeru izbire bančne kartice, vam GLS ne zaračuna provizije. Uporabite lahko: Viso, MasterCard, BA, Maestro, Karanto. Poštnina je brezplačna za naročila v skupni vrednosti nad 100€!

PLAČILO PO PREDRAČUNU – nakazilo na naš TRR
Če se odločite za ta način, vam sistem posreduje elektronsko sporočilo v katerem je navedena številka našega bančnega računa in vsi ostali podatki za plačilo. Izdelke Vam na Vaš naslov pošljemo po prejetem plačilu kupnine na naš TRR. Poštnina je brezplačna za naročila v skupni vrednosti nad 100€!

Pri tej izbiri načina plačila, lahko kupljene izdelke brez vseh dodatnih stroškov prevzamete tudi v našem prodajnem ateljeju Dična na Trubarjevi 19 v Ljubljani. Atelje je odprt vsak dan (od ponedeljka do petka od 10.00 – 18.00 in v soboto od 10.00 – 13.00). Pri izbiri plačila kliknite na to možnost.

PLAČILO S PAY PALOM
S tem načinom plačila izberete varno e-plačevanje s kreditnimi karticami. Paypal je elektronski plačilni sistem, ki deluje v 190 državah po vsem svetu in ima več kot 180 milijonov uporabnikov. Omogoča, da plačujete z enim klikom, pri tem pa svojih podatkov ne razkrijete nikomur. Plačilo se izvrši v isti sekundi, ko kliknete na gumb plačaj. Potrebujete le svoje osebne podatke in elektronski naslov. Predenj za plačilo uporabite Paypal, morate ustvariti račun in registrirati svojo kreditno ali debetno kartico. Paypal račun odprete tukaj. Plačevanje in nakazilo denarja je brezplačno. Preusmerjeni boste na Paypalovo stran, kjer boste vpisali svoje uporabniško ime in geslo in potrdili nakup. Poštnina je brezplačna za naročila v skupni vrednosti nad 100€!

Tudi pri tem načinu plačila, lahko kupljene izdelke brez vseh dodatnih stroškov prevzamete v našem prodajnem ateljeju Dična na Trubarjevi 19 v Ljubljani. Atelje je odprt vsak dan (od ponedeljka do petka od 10.00 – 18.00 in v soboto od 10.00 – 13.00). Pri izbiri plačila kliknite na to možnost.

PLAČILO S KREDITNO KARTICO
S tem načinom plačila izberete varno plačevanje s kreditno kartico Visa ali MasterCard. Uporabljamo platformo »Bankart Payment Gateway«, ki omogoča varno (skladnost s PCI DSS, EMV 3D Secure, PSD2 RTS, …) ter uporabnikom prijazno plačevanje. Preusmerjeni boste na vmesnik, kjer vpišete zahtevane podatke in potrdite nakup. Poštnina je brezplačna za naročila v skupni vrednosti nad 100€!

Tudi pri tem načinu plačila, lahko kupljene izdelke brez vseh dodatnih stroškov prevzamete v našem prodajnem ateljeju Dična na Trubarjevi 19 v Ljubljani. Atelje je odprt vsak dan (od ponedeljka do petka od 10.00 – 18.00 in v soboto od 10.00 – 13.00). Pri izbiri plačila kliknite na to možnost.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaV trgovino