Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
ENG
Uncategorized @sl

Dostava

V spletni trgovini sprejemamo naročila 24 ur na dan, dostavo pa pričakujte na vaš naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vam bo dostavljalec pustil obvestilo, paket pa lahko najkasneje v 15 dneh prevzamete na najbližji pošti.

PRI NAS JE POŠTNINA BREZPLAČNA za naročila v skupni vrednosti nad 100€!

Roki

Rok dostave je od 3 – 5 delovnih dni.
Potrudili se bomo, da Vam izdelke odpošljemo v najkrajšem možnem času. Praviloma je to naslednji delovni dan, po opravljenem nakupu. Čas dobave je odvisen tudi od praznikov, ter sobote in nedelje. Pošiljanje je odvisno od roka dostave Pošte Slovenije, ki je po njihovem pravilniku lahko do 3 delovne dni.

Dostava izdelkov

Izdelke pošiljamo preko Pošte Slovenije, ki v praksi dostavi pošiljke naslednji delovni dan.

  • Pri izbiri plačila po povzetju, Vam izdelke pošljemo v najkrajšem možnem času, oz. najpozneje v roku petih delavnih dni. Ko paket prevzamete, poštnemu uslužbencu plačate VREDNOST NAKUPA in STROŠEK PLAČILA PO POVZETJU/ODKUPNINA (provizija oz. strošek, ki ga obračuna Pošta Slovenije za opravljeno plačilo izdelkov glede na znesek nakupa, kot to obračuna tudi banka pri plačilu položnice). Žal na ta dodatni strošek, ne moremo vplivati. Poštnina je brezplačna za naročila v skupni vrednosti nad 100€!
  • Pri izbiri plačila po predračunu, Vam izdelke odpošljemo po prejetem plačilu na naš TRR. Poštnina je brezplačna za naročila v skupni vrednosti nad 100€! Pri tej izbiri načina plačila, lahko kupljene izdelke brez vseh dodatnih stroškov prevzamete tudi v našem prodajnem ateljeju Dična na Trubarjevi 19 v Ljubljani. Atelje je odprt vsak dan (od ponedeljka do petka od 10.00 – 18.00 in v soboto od 10.00 – 13.00). Pri izbiri plačila kliknite na to možnost.
  • Pri izbiri s PayPalom Vam izdelke odpošljemo takoj, ko je plačilo vidno. Poštnina je brezplačna za naročila v skupni vrednosti nad 100€! Tudi pri tem načinu plačila, lahko kupljene izdelke brez vseh dodatnih stroškov prevzamete v našem prodajnem ateljeju Dična na Trubarjevi 19 v Ljubljani. Atelje je odprt vsak dan (od ponedeljka do petka od 10.00 – 18.00 in v soboto od 10.00 – 13.00). Pri izbiri plačila kliknite na to možnost.

Osebni prevzem

Kupljene izdelke lahko brez vseh dodatnih stroškov prevzamete tudi v našem prodajnem ateljeju Dična na Trubarjevi 19 v Ljubljani. Atelje je odprt vsak dan (od ponedeljka do petka od 10.00 – 18.00 in v soboto od 10.00 – 13.00). Ko je naročen izdelek pripravljen za prevzem, vas o tem obvestimo prek elektronske pošte.

Pin It on Pinterest

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaV trgovino