fbpx
040 327 253     info@dicna.com            

Več zadetkov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
ENG
Uncategorized @sl

Dostava

V spletni trgovini sprejemamo naročila 24 ur na dan, dostavo pa pričakujte na naslov, ki ste ga navedli v naročilu.

Ne glede na izbrano plačilo, je strošek poštnine enoten in znaša 3,90€. Za naročila v skupni vrednosti nad 100€ pa je pri nas POŠTNINA BREZPLAČNA!

Roki

Rok dostave je od 3 – 5 delovnih dni. Potrudili se bomo, da Vam izdelke odpošljemo v najkrajšem možnem času. Praviloma je to naslednji delovni dan, po opravljenem nakupu oz. najpozneje v roku petih delovnih dni. Čas dostave je odvisen tudi od praznikov, ter sobote in nedelje. Za dostavo naročil sodelujemo z GLS Slovenia, ki dostavlja pakete od ponedeljka do petka med običajnim delovnim časom.

Dostava in prevzem izdelkov

Izdelke pošiljamo prek GLS Slovenia, ki v praksi dostavi pošiljke naslednji delovni dan. Dostavna služba GLS vas po emailu in SMS-u obvesti o odposlanem paketu in tudi o predvidenem času dostave. Če ste pri naročilu izbrali plačilo po predračunu ali PayPalu, stroškov prevzema ni. Če ste izbrali plačilo po povzetju, ob prevzemu paketa dostavljalcu plačate znesek naročila (vrednost blaga z že obračunano poštnino 3,90 €). Pri dostavni službi GLS imate možnost plačila z gotovino ali z bančno kartico. V primeru izbire bančne kartice, vam GLS ne zaračuna provizije. Uporabite lahko: Viso, MasterCard, BA, Maestro, Karanto. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vas bo poklical dostavljalec in skupaj se boste dogovorili za optimalno rešitev. Paket lahko prevzamete tudi v Paketni trgovini ali GLS Paketomatu.

Osebni prevzem

Kupljene izdelke lahko brez vseh dodatnih stroškov prevzamete tudi v našem prodajnem ateljeju Dična na Trubarjevi 19 v Ljubljani. Atelje je odprt vsak dan (od ponedeljka do petka od 10.00 – 18.00 in v soboto od 10.00 – 13.00). Ko je naročen izdelek pripravljen za prevzem, vas o tem obvestimo prek elektronske pošte.
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaV trgovino