Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
ENG
Uncategorized @sl

Atelje

Prodajni atelje na Trubarjevi 19 v Ljubljani

OBVESTILO! Zaradi ukrepov vlade RS za preprečitev širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, smo morali atelje do nadaljnjega vnovič zapreti. Je pa v ateljeju še vedno mogoč osebni prevzem naročil, ki jih opravite v spletni trgovini. Za dogovor nas pokličite.
. . .
Usmerjamo sveže ideje, odkrivamo nove poti in nanje postavljamo lepe izdelke. S pozitivno energijo, voljo in zanosom se v ateljeju odvija proces ustvarjalnosti. Z iskanjem novih poti se rojevajo nove ideje, ki v jedru izkušenj in domišljije sledijo kreativnosti.

Ponudba izdelkov v spletni trgovini ni vedno enaka ponudbi izdelkov v prodajnem ateljeju, zato jo lahko z dodatnimi idejami dopolnjujete, si izdelke tam ogledate, naročene v spletni trgovini pa tam tudi prevzamete.

V izmenjavi idej seveda prisluhnemo tudi vašim željam in za vas izdelamo unikaten izdelek za vsako priložnost. Omejitev ni, edino merilo je domišljija, ki v izvedbi združuje vaše želje in naše ideje!

Vabimo vas, da obiščete Dičnin prodajni atelje na Trubarjevi 19 v Ljubljani in v njem odkrijete nekaj novega!

Prodajni atelje je odprt vsak dan

od 11.00 – 18.00, v soboto od 10.00 – 13.00.

Vabljeni!

OBVESTILO!
Zaradi ukrepov vlade RS za preprečitev širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, smo morali atelje do nadaljnjega vnovič zapreti. Je pa v ateljeju še vedno mogoč osebni prevzem naročil, ki jih opravite v spletni trgovini. Za dogovor nas pokličite.

-21% NA VSE IZDELKE! Opusti

Pin It on Pinterest

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaV trgovino