040 327 253     info@dicna.com            
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
ENG
Uncategorized @sl

Skrbimo za naše kupce

Pri Dični si želimo, da bi bili naši kupci zadovoljni, zato poslujemo v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov e-poslovanja. A to so zgolj ustaljene formalne zahteve, ki potrošnika ustrezno zaščitijo pred različnimi zlorabami.

Za vsa naročila v skupni vrednosti nad 100€!

Vsi formalni okviri so torej minimum, ki ne zagotavlja dodatnih ugodnosti in prijetnejše osebne izkušnje. Da bi presegli okostenele in ustaljene okvire je naš izziv predvsem v tem, da vam ponudimo več.

Unikatnost in kakovost
Vsi naši izdelki so unikatni, zato za vse jamčimo kakovostno izvedbo ter brezplačno popravilo v roku enega leta! Vsakega posebej smo skrbno oblikovali in izdelali v Sloveniji.

Garancija na zadovoljstvo
Ker želimo, da ste vsi, ki izdelke kupite v naši spletni trgovini z nakupom zadovoljni, povsem razumemo tudi obratno izkušnjo. Vsem zagotavljamo možnost vračila izdelka v osmih dneh.

Brezplačna poštnina
Naši kupci lahko pri naročilu izdelkov v spletni trgovini izbirate med različnimi in varnimi načini plačila. Vsem naročene izdelke pošljemo brez stroškov poštnine, če skupno naročilo presega vrednost 100€!

Atelje v Ljubljani
V izmenjavi idej prisluhnemo predvsem vašim željam, zato samo za vas po naročilu tudi izdelamo unikaten izdelek za vsakdanje ali posebne priložnosti. Obiščite nas v prodajnem ateljeju na Trubarjevi 19 v Ljubljani, kjer lahko naročene izdelke v spletni trgovini tudi prevzamete.

Ker se zavedamo svojih pravic, spoštujemo vaše in jim dodajamo nove razsežnosti!

Pin It on Pinterest

Share This
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaV trgovino