Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
ENG
Uncategorized @sl

Skrbimo za naše kupce

Pri Dični si želimo, da bi bili naši kupci zadovoljni, zato poslujemo v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov e-poslovanja. A to so zgolj ustaljene formalne zahteve, ki potrošnika ustrezno zaščitijo pred različnimi zlorabami.

Vsi formalni okviri so torej minimum, ki ne zagotavlja dodatnih ugodnosti in prijetnejše osebne izkušnje. Da bi presegli okostenele in ustaljene okvire je naš izziv predvsem v tem, da vam ponudimo več.

Unikatnost in kakovost
Vsi naši izdelki so unikatni, zato za vse jamčimo kakovostno izvedbo ter brezplačno popravilo v roku enega leta!

Garancija na zadovoljstvo
Ker želimo, da ste vsi, ki izdelke kupite v naši spletni trgovini z nakupom zadovoljni, povsem razumemo tudi obratno izkušnjo. Vsem zagotavljamo možnost vračila izdelka v osmih dneh.

Brezplačna poštnina
Naši kupci lahko pri naročilu izdelkov v spletni trgovini izbirate med različnimi in varnimi načini plačila. Vsem naročene izdelke pošljemo brez stroškov poštnine!

Atelje v Ljubljani
V izmenjavi idej prisluhnemo predvsem vašim željam, zato samo za vas po naročilu tudi izdelamo unikaten izdelek za vsakdanje ali posebne priložnosti. Obiščite nas v prodajnem ateljeju na Trubarjevi 19 v Ljubljani, kjer lahko naročene izdelke v spletni trgovini tudi prevzamete.

Ker se zavedamo svojih pravic, spoštujemo vaše in jim dodajamo nove razsežnosti!

Pin It on Pinterest

Share This