fbpx
040 327 253     info@dicna.com            

Več zadetkov ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
ENG
Uncategorized @sl

Izdelano, da traja

Z leti so še boljši

Unikatni, v celoti usnjeni in ročno izdelani nahrbtniki ponujajo udobje, eleganco in funkcionalnost. Uporabljamo jih v vseh vremenskih pogojih – lepota naravnega usnja je namreč v tem, da bo čez čas razvil »patino« in postal le še boljši. Podložena notranjost z dodatnim žepom zagotavlja prostornost za vse kar morate imeti vedno pri sebi. Naramnice enostavno nastavite na dolžino, ki vam ustreza, žepa z zadrgo spredaj in zadaj pa zagotavljata dodaten prostor. Če želite brezskrbnost, zanesljivost in udobje, ki ne zahteva vzdrževanja, vam naše usnjene nahrbtnike priporočamo pri vsakdanjih opravilih in nakupih. Izjemno se izkaže tudi ob prostem času ali takrat, ko svoj delovnik načrtujete z vožnjo na kolesu.

Usnjen nahrbtnik Eagle + usnjena zapestnica Pall

Pri nakupu usnjenega nahrbtnika Eagle vam podarimo usnjeno zapestnico! Trakovi z dvakratnim ovojem zapestja poudarjajo razkošnost in dopuščajo prilagajanje po vaši želji. Pripnete jo lahko tudi čez dolg rokav majice ali pulija, ki se bo pod njo elegantno prepletel v celoto. Gumb v funkciji stiskača poskrbi za zanesljivo zapenjanje.

Darilo: usnjena zapestnica Pall

Izkoristite ugodno ponudbo!
Pri nakupu usnjenega nahrbtnika vas obdarimo z usnjeno zapestnico! 

Usnjen nahrbtnik Scorpio + usnjena zapestnica Cell

Pri nakupu usnjenega nahrbtnika Scorpio vam podarimo usnjeno zapestnico, ki z dvakratnim ovojem zapestja poudarja razkošnost in dopušča prilagajanje po vaši želji. Izstopa gumb, ki v funkciji stiskača poskrbi za zanesljivo zapenjanje.

Darilo: usnjena zapestnica Cell

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaV trgovino